Nagłówek strony

Treść główna

Jak dostać obywatelstwo Korei Południowej ?

Odpowiedzi (2)

-1
Skontaktować się z ambasadą i wypełnić dokumenty
0
Musisz najpierw spełnić pewne wymogi.1, Posiadać stały adres zamieszkania w Korei przez 5 lat, 2. Być osobą dorosłą tj. mieć 20 lat zgodnie z prawem koreańskim. 3.Nie możesz wejść w konflikt z prawem. 4 Musisz być zdolna do utrzymania finansowo samej siebie lub mieć kogoś w rodzinie, kto jest w stanie utrzymać finansowo całą rodzinę.5. Posiadać znajomość języka koreańskiego przynajmniej na poziomie podstawowym oraz wiedzę o kulturze koreańskiej na poziomie 4 klasy, a to zostanie zweryfikowane pisemnym testem z wiedzy.
Wpisz swoją odpowiedź

Najlepsze okazje

Zachwyć się pięknem Porto! Przeloty i 4 noclegi za tak niewiele! 552 Sprawdź Wiosenny wypad na słoneczną Majorkę! Przeloty, apartament i auto w cenie!603 Sprawdź Ale cena na loty do USA! Sprawdź!553 Sprawdź Santorini na wiosnę z Warszawy!596 Sprawdź
Zobacz wszystkie okazje

Nawigacja dodatkowa