6658-nowy-konkurs-fotograficzny-na-facebooku

Nowy konkurs fotograficzny na Facebooku

17 marca 2010 w serwisie społecznościowym Facebook.com ruszył nowy, wyjątkowy konkurs  fotograficzny: „Moja niezapomniana podróż”, w którym do wygrania są bilety lotnicze do Turcji. Organizatorem konkursu jest serwis Tanie-Loty.com.pl, sponsorem nagród są Tureckie Linie Lotnicze Turkish Airlines.

Turcja słusznie nazywana jest pomostem łączącym Europę z Azją. Dzięki udziałowi w konkursie użytkownicy Facebooka mają zaś szansę odwiedzić kraj złotych piasków, zapierających dech w piersiach gór i wszechobecnej, żywej historii mocarstw: Persji, Rzymu i Bizancjum.

W konkursie na najciekawsze wspomnienie z podróży uchwycone w kadrze może wziąć udział każdy, kto ma konto na Facebooku i status fana profilu „Tanie Loty” w tym serwisie.
Wystarczy zamieścić interesującą fotografię związaną z jakimś szczególnym momentem, przeżyciem, ulubionym miejscem, napotkanymi ludźmi - słowem: wszelkimi niezapomnianymi doświadczeniami każdego podróżnika zatrzymanymi w kadrze. Autor najlepszego zdjęcia otrzyma bilet dla dwóch osób na lot w dwie strony do Turcji.

Konkurs rozpoczyna się 17 marca. Do 25 marca włącznie użytkownicy mogą zgłaszać swój udział, a także głosować na zdjęcia konkursowe w zakładce „Konkurs” w profilu na Facebooku. Wynik konkursu zostanie ogłoszony 26 marca 2010 roku na tablicy „Tanie Loty” oraz na Blogu Lotnika Podróżnika.
Organizatorem konkursu jest serwis Tanie-Loty.com.pl