10675-lotaropl-nowy-sklep-dla-podroznikow

Lotaro.pl - nowy sklep dla podróżników

Butik internetowy Lotaro.pl zainaugurował swoją działalność na polskim rynku. Oferta sklepu dedykowana jest osobom podróżującym samolotami. Obejmuje ona markowe, precyzyjnie wybrane produkty w przystępnych cenach: torby i walizki podróżne, a także rozmaite akcesoria potrzebne przy częstych podróżach lotniczych.

Sklep Lotaro.pl powstał jako naturalne uzupełnienie oferty turystycznej serwisów należących Centrum Rezerwacji Tanie Loty. Idea stworzenia sklepu zrodziła się z analizy potrzeb klientów turystycznych, rezerwujących online bilety lotnicze, hotele i wycieczki. Według Artura Kowalczyka, pomysłodawcy i właściciela sklepu, Lotaro.pl ma zapełnić niszę na rynku turystycznym, oferując wysokiej jakości produkty, dobrane specjalnie do potrzeb  osób często podróżujących.

"Serwis Lotaro.pl to nowość na polskim rynku e-commerce. Postawiliśmy na prostotę, ciekawą prezentację i staranne dobranie produktów o dobrej jakości i cenie. Asortyment sklepu będzie się jeszcze poszerzał, przygotowujemy też specjalne promocje i zniżki dla wszystkich klientów Centrum Rezerwacji – mówi Artur Kowalczyk.

W ofercie sklepu znajdują się nowoczesne produkty podróżne takich marek jak: Case Logic, United Colors of Benetton, Pack Safe, Stratic, Skross i Trunki.

Produkty dostępne w sklepie zostały tak dobrane, by ułatwić kompleksowe zaplanowanie podróży. Klienci znajdą w nim: walizki na kółkach, pokrowce na garnitury, torby rozmiarem odpowiadające wymogom linii lotniczych, innowacyjne produkty podróżne dla dzieci, a także niezbędne akcesoria tj.: wagi do bagażu, poduszki, apteczki, czy adaptery podróżne. Wszystkie produkty dobrano tak, by spełniały specyficzne oczekiwania podróżnych latających samolotami oraz wszystkich osób, dla których podróże to codzienność.

Specjalna okazja dla fanów Lotaro na Facebooku

Tylko teraz, wystarczy polubić profil Lotaro na Facebooku, aby uzyskać rabat 20% na zakupy w sklepie i grać o 1 z 10 nagród, tj.: ekskluzywne walizki podróżne Sylt, kosmetyczki London, ręczniki szybkoschnące Dr Bacty, adaptery podróżne. Konkurs trwa do 13.08.2012.