Program Premiowy Tanie-Loty.com.pl z nowymi partnerami

20 lipca 2011 portale Pizzaportal.pl oraz Netkelner.pl, należące do firmy Restaurant Partners Sp. z o.o. dołączyły do grona Partnerów Programu Premiowego Centrum Rezerwacji Tanie-Loty.com.pl. Nowi partnerzy oferują klientom Tanie-Loty.com.pl rabat w wysokości 10% na zamówienia złożone za ich pośrednictwem w pizzeriach i restauracjach w Polsce.

PizzaPortal.pl to serwis, który umożliwia zamawianie jedzenia oraz dokonanie płatności online. NetKelner.pl natomiast to multiwyszukiwarka ofert pizzerii i restauracji, które dostarczają posiłków do domów i biur. Oba serwisy posiadają w swoich bazach oferty kilkuset restauracji i pizzerii w wielu miastach Polski.

Rabaty są dystrybuowane do klientów Centrum Rezerwacji Tanie-Loty.com.pl drogą elektroniczną, wraz z potwierdzeniem rezerwacji biletów lotniczych oraz hoteli.

Program Premiowy funkcjonuje od września 2010 roku. W jego ramach serwis Tanie-Loty.com.pl przekazuje wszystkim swoim klientom zniżki oraz prezenty od Partnerów. Obecnie do Programu Premiowego należy 12 firm - są to:

Delikatesy Alma24.pl, Budget Car Rental,  Wydawnictwo Pascal, HighClass.pl, E-lady.pl, iplay.pl, Multiperfumeria.pl, TKSport.pl, Albertus.pl, domzdrowia.pl, PizzaPortal.pl i NetKelner.pl

Strona Programu Premiowego: https://www.tanie-loty.com.pl/program-premiowy.html.