Tanie-Loty.com.pl: konkurs „Twój Szczęśliwy Dzień”

W Społeczności Podróżników Tanie-Loty.com.pl rozpoczyna się właśnie nowy konkurs. Zabawa nosi tytuł „Twój szczęśliwy dzień” i potrwa cały miesiąc. Jej uczestnicy każdego dnia będą grać o liczne nagrody: bony upominkowe na zakupy oraz książki. Konkurs startuje w środę 18 maja, około godziny 14:00, a zakończy 15 czerwca 2011, około 10:00 rano.

Cała zabawa będzie odbywać się na stronie Społeczności Podróżników Tanie-Loty.com.pl.  W specjalnej grupie „Konkurs Twój szczęśliwy dzień”, utworzonej na profilu Redakcja Tanie Loty, każdego dnia około godziny 10:00 pojawi się nowa zagadka konkursowa.

Celem uczestników jest rozwiązanie danego zadania i przesłanie poprawnej odpowiedzi na adres mailowy: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.. Każdorazowo następnego dnia po publikacji pytania, kapituła wybierze laureata (bądź laureatów) danej edycji.

Nagrodami w konkursie jest łącznie 30 bonów upominkowych na zakupy w sklepach: Empik, Reserved, H&M i Media Markt, oraz 42 gadżety ufundowane przez firmę Travel Channel.

Szczegółowe informacje o zabawie dostępne są na stronie Regulaminu Konkursu „Twój Szczęśliwy Dzień”.

Organizatorem konkursu jest Artweb-Media, wydawca serwisu Tanie-Loty.com.pl.

Odwiedź stronę Konkursu "Twój Szczęśliwy Dzień".